Πώς βελτιώνει τη γονιμότητα η εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF);
Η εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) αυξάνει την επάρκεια της ανθρώπινης αναπαραγωγής, η οποία συχνά δεν είναι επαρκής από την φύση.
Kατάψυξη ωαρίων - Παγώνοντας το βιολογικό ρολόι
Η ηλικία της γυναίκας είναι ένας σημαντικός παράγοντας και επηρεάζει την πιθανότητα κύησης. Με την αύξηση της ηλικίας έχουμε μειωμένη γονιμότητα.
Υπογονιμότητα
Μετά από πόσο καιρό προσπάθειας για σύλληψη ανησυχεί το ζευγάρι και απευθύνεται σε ειδικό;

Σταυρούλα Μαραγκού

Μαιευτήρας – Χειρουργός, Γυναικολόγος Γονιμότητας

Θεραπείες υπογονιμότητας

Μέσα στον πρώτο χρόνο προσπαθειών τους, η ικανότητα σύλληψης σε ζευγάρια αναπαραγωγικής ηλικίας φθάνει το 90%, και το 95% μέσα στον δεύτερο. Τα ποσοστά αυτά είναι αισθητά μειωμένα με την αύξηση της ηλικίας της γυναίκας. Η υπογονιμότητα αφορά κοινό πρόβλημα και των δύο μελών μιας σχέσης και για αυτό πρέπει να συζητούν από κοινού με τον ειδικό ιατρό της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Εξωσωματική (IVF)

H εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) είναι η διαδικασία κατά την οποία τα ωάρια γονιμοποιούνται από τα σπερματοζωάρια έξω από τη μήτρα. Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μια σημαντική θεραπεία υπογονιμότητας .

Επαναλαμβανόμενες αποτυχίες μετά από IVF

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ

Η γέννηση ενός παιδιού είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή! Αποστολή μας είναι να σας καθοδηγούμε υπεύθυνα σε όλα τα στάδια από τη σύλληψη έως και τον τοκετό, καθώς και να παρακολουθούμε την ομαλή πορεία της υγείας της μητέρας και του εμβρύου / νεογνού.

doppler
laparoscopygynecologysurgerylebanonhazmieh

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

Το μεγαλύτερο μέρος των γυναικολογικών χειρουργικών επεμβάσεων πραγματοποιούνται ενδοσκοπικά.
Η ενδοσκόπηση βασίζεται στην επισκόπηση µε τηλεσκοπική κάμερα των έσω οργάνων, χωρίς την ανάγκη διάνοιξης των κοιλιακών τοιχωμάτων και αποτελεί μέθοδο η οποία έχει δώσει νέες διαστάσεις στη διάγνωση και αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων.

Video / Συνεντεύξεις

Στόχος μου η φροντίδα της γυναίκας στη γονιμότητα, στην κύηση, στην πρόληψη.